Se vores Smiley rapport
HOME ERHVERVSKUNDER NYHEDER SHOP til PRIVATE FOODTJEK
TIPS OG OPSKRIFTER
TIP:
Kom aldrig vandholdige væsker i chokoladen.
Chokoladen fortyndes med vegetabilsk olie eller fedt.
Rigtige Belgier bruger kun kakaosmør! Varm chokoladen forsigtigt op til 45 - 50 gr. C.
Man kan dyppe med mange ting f.eks. Marshmallows, Mandelkager, Wafler, Amarettokager, Lady fingers, Jordbær, Kiwi, Ananas, Bananer, Vindruer, Kirsebær, Mango, Turkish Delight, mini doughnuts, bare brug fantasien.

Du kan også bruge fontænen med oste-, sweet chili- eller barbequesovs, som du forsigtigt har varmet op.

Dyb med: Kogte tern af svinekød, oksekød, kylling, fast fisk eller rejer.
Kogte grøntsager eller et godt udvalg af brød

Fortyndning og smeltning af chokolade

Brugsvejledning CF18

Brugsvejledning CF1500

Afmontering og rengøring af CF1500

Brugsvejledning CF2000

Afmontering og rengøring af CF2000

 

Ludmo ApS • Ved Klædebo 9 • 2970 Hørsholm • Tel.: +45 216 18 456 • Email: ludmo@ludmo.dk • CVR-nr. 31 85 47 41