Se vores Smiley rapport
HOME ERHVERVSKUNDER NYHEDER SHOP til PRIVATE FOODTJEK
  GANDA SKINKE CHOKOLADE CANDYCARD CHOKOLADE FONTÆNER CHOCOLATEWORLD MAGIC BUFFET  

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ludmo Food

LOGO
UNLIMITED PERFECTION
Exclusive Decorated Belgian Chocolate

Overrask alle med et lækkert stykke reklamegave!

Et ”skræddersyet” stykke chokolade til kaffen er uden tvivl den lækreste reklame. Men der er en betingelse: både smagen og det trykte skal være i højsædet. CandyCard har udviklet en ny og enestående fremgangsmåde til at trykke på chokolade på en helt igennem professionel måde. Og resultatet er en eksklusiv kreation i belgisk chokolade kaldt CandyCard.

En verdensomspændende eksklusivitet!

Vores helt egen teknologi, patenteret i Europa, byder på ubegrænsede muligheder og anvendelser for højkvalitetstryk på slik - især chokolade. CandyCard produkterne er enestående i hele verden; den højeste opløselighed, det flotte look samt den todimensionale chokolade ramme forhøjer CandyCards niveau til ægte kunst.

CandyCard chokolade sortiment byder på ubegrænsede muligheder:

CandyCard MiniCard
Et lækkert ”mesterværk”, som serveres til kaffen eller som gave, gør et uforglemmeligt indtryk hos dine kunder.

CandyCard MaxiCard
Med dit logo, din besked, en tegning, en vittighed, et ønske... meget påskønnet som nytårsgave, et lykønskningskort, en menu eller noget særligt, i forskellige former:
en firkant, en medaljon eller noget mere sæsonpræget som f. eks. et juletræ eller et påskeæg.

CandyCard praliner
De berømte belgiske praliner; vores sortiment omfatter naturligvis også denne chokolade, fyldt med den fine hasselnødcreme.

Hule figurer
En praline eller et påskeæg? Den unikke CandyCard proces giver et perfekt resultat på både flade og buede eller hule overflader, såsom påskeæg eller andre hule figurer.

En kvalitet man bider mærke i!

CandyCard står ikke alene for optimal billedkvalitet, men også for en perfekt smag, hvor kun den bedste chokolade med 100 % kakaosmør anvendes, som det eneste vegetabilske fedtstof. Som belgier behøver man ikke lede langt efter den. Vores land er faktisk verdensberømt for dets pragtfulde chokolade. Vi trykker med hvidt sukker, selvsagt alt sammen i henhold til de europæiske fødevareregler. En smagfuld kombination at sætte tænderne i.

En professionel indpakning

Den lufttætte flow-pack emballage om de fyldte chokolader skal ikke bare bevare indholdet friskt i længere tid, men fremviser også din virksomheds image med et fint guldtryk.
Desuden har vi udviklet smukke og praktiske pakninger for at præsentere forskellige produkter sammen.

Hurtig og fleksibel service, konkurrencedygtige priser

Send os jeres logo, tekst eller billeder med layout instrukser, og vi viser en forsmag på, hvordan jeres færdigprodukt kommer til at se ud.
Da CandyCard udfører prepress, tryk og produktion i huset, kan vi garantere forbavsende korte leveringstider og særdeles fordelagtige priser.
Ludmo ApS • Boelsvang 5 • 2970 Hørsholm • Tel.: +45 216 18 456 • Email: ludmo@ludmo.dk • CVR-nr. 31 85 47 41